Spektrum 2 percesek

Részt vettünk az idei Veterán Jármű és Retro Találkozón, ami szombaton, a dunakeszi Katonadombon került megrendezésre. Az időjárás nem csak bennünket állított komoly kihívások elé, szinte az összes látogató és  kiállító küzdött a hatalmas széllökésekkel.

Nagy örömmel vettük, hogy ennek ellenére meglátogattatok bennünket és még a pecsétgyűjtő küldetést is felfüggesztettétek némi beszélgetésért és játékért cserébe. Ugyanis készültünk ám! Ajándékokkal, egy kosár almával, műzliszelettel és megannyi rövid, kétperces játékkal.

  • A legkisebbek közlekedési táblákat rakhattak össze és számokkal megjelölt kisautókkal parkolhattak be a megfelelő helyekre.
  • A kicsit nagyobbak kipróbálhatták az egyik kedvenc játékunkat és sikeresen kijuttatták a fagyiskocsit a közlekedési dugóból.
  • Kétszintes Duplo-házat építettünk, hogy bemutassuk, mik a helyes lépések akkor, ha valaki hirtelen eszméletét veszti.
  • Az egyedül közlekedőknek eltulajdonított közlekedési táblákat kellett a megfelelő helyre tenniük, a bátrabbak pedig a bringás KRESZ-tesztünket is kitöltötték.
  • A szülőknek is kresz-teszttel készültünk, 3 perc alatt kellett minél több pontot összegyűjteniük.

Mindamellett, hogy jót játszottunk, elsőként osztottuk meg a hírt a szülőkkel, hogy szeptembertől elindítjuk a délutáni programjainkat.

Továbbra is kövessetek bennünket a facebookon, mert hamarosan írunk majd a részletekről és megismerhetitek a tanárainkat is!

Köszönjük még egyszer, hogy eljöttetek! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *