Közösségi-tér születik – 1. rész

Megálmodtuk, ötleteltünk, dolgoztunk, terveztünk, beszélgettünk és még annál is többet dolgoztunk. Ennek a gyönyörű, napsütéses és rengeteg kreatív-munkaidővel eltöltött nyárnak a végén örömmel mutatjuk be a Spektrum dunakeszi bázisát!

A Tóváros Lakóparkban találtunk rá arra a térre, ami megannyi foglalkozásnak, szakmai műhelynek, képzésnek és közösségi programnak ad majd helyet szeptembertől.

Nagyon sokan érdeklődtek a helyszínről, ezért úgy gondoltuk, hogy indítunk egy lépésről-lépésre sorozatot a felújításról és a tér oktatási helyszínné alakításáról.

Kávézóból közösségi-tér

A hely korábbi, vendéglátóipari funkciói magasra emelik a szolgáltatásaink fényét, ugyanis:

Rugalmas bérlési lehetőségek

A programok listája folyamatosan bővül, mert a szabad időpontokban a felső terem, illetve a teljes hely bérelhető! Már most kereshetsz bennünket, ha

  • vannak magántanítványaid és a továbbiakban egy igényes, technológiailag jól felszerelt helyen szeretnéd őket tanítani.
  • tréninget, workshopot, foglalkozást tartanál. Jól felszerelt tanteremmel, gyors internettel és egy kávézóval mindezt könnyedén megvalósíthatod.
  • családi szülinapot ünnepelnél és egy meghitt, kellemes környezetet keresel, ahol a felnőttek és a gyermekek is jól érzik magukat.

“Előtte”

Az alábbi képeken látható állapotban kaptuk meg a helyet.

Spektrum  Közösségi-tér - alsó szint

Ez az alsó szint, ahol finom kávéval, gyereksarokkal és gyors internettel várjuk azokat a szülőket, akik meg szeretnék várni a foglalkozás végét.

Spektrum Közösségi-tér - galéria

Ez pedig egy részlete, a tágas és világos felső szintnek, ahol majd a foglalkozásokat tartjuk.

Célunk, hogy a tér tetszőlegesen átalakítható, a bútorok elrendezése szabadon igazítható legyen a foglalkozás sajátosságaihoz és a korosztály igényeihez.


Hallottál már a foglalkozásainkról? Jelentkezz időben! AZ ELSŐ ALKALOM INGYENES!

Részleteket itt találsz >>

Kövesd figyelemmel a felújítási munkálatokat!

Facebook-oldalunk >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *