Jótékonysági sütivásár és ruhacsere

Szeretettel várunk a Spektrum első, jótékonysági sütivásárral egybekötött ruhacseréjén, amit november 12-én, vasárnap délelőtt tartunk meg!

Erre számíthatsz, ha eljössz

  • Ingyenesen elvihető, jó állapotú, használt ruhák, cipők és játékok, amiket valaki megunt, kinőtt, nem használja, vagy útban van neki.
  • Finom, kiváló minőségű kávé úgy ahogy te szereted. (Természetesen mást is lehet fogyasztani, de ha aznap éppen a környéken sétálsz és innál egy jó kávét, ugorj be hozzánk!)
  • Többféle friss, házi sütemény, hogy a kávé ne legyen olyan keserű. 🙂

Az eseménynek többféle célja is van, nézzük a legfontosabbakat

  • Szabadulj meg a feleslegesen tárolt dolgaidtól! Akár már ma behozhatod hozzánk, amit kiválogattál, legyen az ruha, cipő, vagy játék.
  • Frissítsd fel a ruhatáradat! Ha szeretnél néhány új darabot még szezon előtt, akkor mindenképpen gyere el, és válogass kedvedre! Hozz te is néhány dolgot, hátha valakinek éppen arra van szüksége, amit kiselejteztél.*
  • Támogasd a hátrányos helyzetű családokat! Ha van a környezetedben rászoruló család, tájékoztasd az eseményünkről. A megmaradt ruhákat és játékokat közvetlenül juttatjuk el az egyik mélyszegénységben élő családokat segítő szervezethez. 
  • Támogasd az alapítványunkat! Ha szeretsz sütni és szívesen felajánlanál egy adag süteményt a rendezvényre, akkor keress meg bennünket november 5-ig. A sütemények fogyasztásából befolyt teljes összeget az alapítvány tevékenységére fordítjuk. Jelenleg egy saját projektorral, valamint laptopokkal és táblagépekkel szeretnénk feszerelni az emeleti tantermünket. Ha nem tudsz eljönni aznap, de szívesen támogatnál bennünket, itt találod az alapítványunk adatait.

*  Ha kizárólag karitatív céllal (és nem a ruhacsere-alkalomra) küldenél csomagot nekünk, természetesen annak is nagyon örülünk! Egész évben hívhatsz bennünket és átvesszük, vagy várjuk a csomagodat a negyedévente megrendezett ruhacserénkre.

Részletek

Helyszín: Spektrum-TÉR, a dunakeszi közösségi-tér – 2120 Dunakeszi, Szabadka utca 18.

Időpont: 2017. november 12. 9:30-12:30 óráig.

Kapcsolat:


Kövesd továbbra is a tevékenységünket!

Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről, kövess bennünket a facebookon!

Spektrum facebook-oldal >>

Spektrum-TÉR facebook-oldal >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *