Boldog karácsonyt!

Álmodtunk egy iskolát. Olyat, ahol mindenki megtalálja a saját helyét. Ahol a közösség tagjai támogatják egymást. Ahol az idő egy olyan kitüntetett érték, amire különösen vigyázunk és hasznosan töltjük el. Ahol a tanár figyel és válaszol. Ahol minden nap játszunk.

Ezen a helyen mindenki úgy tanulhat, ahogy neki a legegyszerűbb. Ez a hely a mi Spektrumunk, aminek most már ti is egy kicsit a részesei lehettek.

Nálunk ugyan nincs hálaadás, de itt a karácsony, az évnek hamarosan vége és szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik nélkül nem tudnánk tovább álmodni az álmainkat.

karácsony


Köszönjük, hogy rendszeresen babakávézol nálunk!

A kellemes beszélgetések és a jó kávé, mind kitüntetett szerepet töltenek be az életünkben. Januártól heti három alkalommal várunk szeretettel!

Részletek >>

babakávé


Köszönjük, hogy részt veszel a foglalkozásainkon!

Ha szeretnél csatlakozni a Mesedráma vagy a Lego-Robotika csoporthoz, vedd fel velünk a kapcsolatot. Jelentkezz a februárban induló két új foglalkozásunkra is!

What’s UP? / angol műhely >>

Progress-BÁR / önismereti műhely >>

Mesedráma - érzékszervek


Köszönjük, hogy részt veszel a többi programunkon!

Jövőre is gyere el a pénteki diavetítésekre, vagy egyél egy finom sütit a következő jótékonysági sütivásárunkon.

DiafilmEST - Öreg néne


Köszönjük, hogy sokat kérdezel arról, hogy voltaképpen mit is csinálunk!

A kérdéseid és az észrevételeid előrevisznek bennünket és ha szükséges, új irányokat jelölnek ki számunkra, új utakat nyitnak meg. Ha érdekel a szeptemberben induló egésznapos tanulócsoportunk, gyere el a januári szülői értekezletünkre!


Köszönjük, hogy mesélsz rólunk másoknak!

Szeretnénk a környéken minden olyan családot megtalálni, akiket érdekelhetnek a programjaink. A szeptemberben induló tanulócsoportunkhoz például keressük azokat a szülőket, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak. A továbbiakban is számítunk rád!


Szeretnéd támogatni az alapítványunkat?

Minden segítségnek nagyon örülünk, óriási terveink vannak a jövő évre, ehhez pedig biztos alapokra van szükségünk.

Jelenleg pénzbeli támogatással segíthetsz a legtöbbet! Bármekkora összeget is utalsz, a közleménybe írd bele, hogy mire szeretnéd, hogy elköltsük.

Bankszámlaszámunkat itt találod >>

mézeskalács

Boldog karácsonyt kívánunk, jövőre ismét találkozunk!

Üdv: A csapat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *