Márciusi beszámoló

Hallottad, hogy 2018. szeptemberében elindítjuk az első tanulócsoportunkat? 2-3 kiadó helyünk van az induló csoportban, ha szeretnél bekerülni, május elejéig még jelentkezhetsz!

Ha érdekel, hogy mi történt velünk márciusban, olvass tovább!


Robotika

Dacára a sok négynapos hétvégének, ebben a hónapban is sokat haladt előre a csapat. Önjáró takarítórobotot építettek, aminek a különböző részeit hétről-hétre tökéletesítették.

Lego-robotika

A húsvéti pihenés előtt egy ünnepi projekttel búcsúztunk el egymástól: tojásfestő robotot készítettünk! Ezúttal komoly tervezési fázis előzte meg a kétkezi munkával járó feladatokat: másfél óráig szinte fel sem emelték a fejüket, elmélyülten dolgoztak együtt. Mutatunk majd néhány videót is, de addig is kijelethetem, hogy igazán egyedi megoldások születtek!

Érdekel a program?

Itt olvashatsz róla és a jelentkezési lapot is megtalálod.


Mesedráma

A kis csapattal ebben a hónapban az óriások földjén és tükörországban is jártunk és találkoztunk a titoktündérrel.  Megtornáztatták a képzeletüket és előrébb léptek az önkifejezés kanyargós útján: saját készítésű festékpacáikról történeteket meséltek, párnákból és rongyokból birodalmat építettek és drámajátékokat játszottak.

Érdekel a program?

Megnyitottuk a második félévet és ÚJ KALANDOZÓK jelentkezését várjuk! Itt olvashatsz még a foglalkozásunkról és a jelentkezési lapot is megtalálod.


MESE habbal

A DiafilmEST februárban új nevet kapott. Egyelőre nem túl határozottan, de jön a tavasz és emiatt a délutánok is egyre világosabbak. A diafilmvetítő munkáját egy időre átveszi a projektor és ennek örömére egyre több kortárs mesével várjuk a kisebbeket.

A márciust Graffaló és egy kedves húsvéti nyúl, Nyuszedli történetével nyitottuk, és ahogy eddig is, jót játszottunk a mese után. Saját készítésű szörnyeket ragasztottunk és húsvéti üdvözlőlapot készítettünk.

Annyit elárulok, hogy áprilisban is a kedvenceinkkel folytatjuk, Zoggal a sárkánnyal például biztosan találkozhattok!

Érdekel a program?

Szeretettel várunk csütörtök délutánonként! Itt olvashatsz erről az eseménysorozatról bővebben.


Tanulócsoportot indítunk szeptembertől!

Szeptemberben egésznapos tanulócsoportot indítunk és március 28-án megtartottuk az utolsó szülői tájékoztatónkat.

Meg van a kezdő látszámunk, fantasztikus családokkal ismerkedtünk meg az elmúlt pár hétben!

Szeretnél többet tudni a tankötelezettség ezen formájáról? Szeretnéd, ha a gyermeked alacsony létszámú csoportban, kiváló tanárok támogatásával, a saját tempójában tanulna? Mi már egy jó ideje azon dolgozunk, hogy ez megvalósulhasson!

Fontos, hogy ha szeretnél csatlakozni, jelentkezz időben!

Ha van kérdésed, hívj fel bennünket és beszélgessünk!


Szakmai továbbképzés VOL. 2.

A RESULI Alapítvány tavaly workshopot indított azon pedagógusok és szervezők számára, akik hozzánk hasonlóan tanulócsoportot indítanak. Az alapozó modulon is részt vettünk és a március végén induló módszertani folytatáson is jelen leszünk.

Drámával kezdtünk és az intenzív játékélmények hatására rengeteget tanultunk és fejlődtünk! (Ennyi idő után pedig bátran kijelenthetem, hogy nem csak tanulni, hanem szórakozni is járunk a Marshoz. :))

Mars-workshop


Új foglalkozások indulnak a Spektrum-TÉRben!

Csütörtökönként, a MESE habbal után, Kati vár benneteket egy szuper angolórával!  Kati a tanulócsoportunk mindennapjaiban is nagy szerepet vállal majd, ugyanis ő lesz az a személy a gyerekek életében, aki csak angolul beszél majd hozzájuk.

Vannak még szabad helyek, várunk szeretettel!


Bérelhető rendezvényhelyszínt keresel Dunakeszin?

15-20 fős baráti összejövetelek, családi rendezvények számára a Spektrum-TÉR tökéletes helyszínnek bizonyult. 🙂

Érdeklődj nálunk a szabad időpontjainkról!


Kövesd továbbra is a tevékenységünket!

Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről, kövess bennünket a facebookon!

Spektrum facebook-oldal >>

Spektrum-TÉR facebook-oldal >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *