Beiratkozás

2018. szeptemberében elindítottuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.  Tanulócsoportunkban egymáshoz közeli életkorú gyermekek tanulnak együtt, jelenleg nagycsoportot ismétlő óvodások és első osztályos iskolások.

A 2019/2020-as tanévre elsősorban a nagycsoportot ismétlő óvodások, illetve a leendő első és második osztályos gyermeket nevelő családok jelentkezését várjuk. Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő közösség tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!


Beiratkozás a 2019/2020-as tanévre

 1. Ismerd meg a virtuális arcunkat! Olvass el mindent a honlapunkon és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz! Ha kérdésed van, ne tartsd magadban! Bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt is, mindig szívesen válaszolunk.
 2. Találkozz velünk személyesen! Idén több szülői beszélgetésre is sort kerítünk, ahol találkozhatsz a kiváló szakmai csapatunk tagjaival és betekinthetsz a mindennapjainkba. Friss információkért, eseményekkel kapcsolatos részletekért kövesd a facebook-oldalunkat!
 3. Add le a jelentkezésedet! H úgy érzed, meg van köztünk az összhang és nem csak szívesen, hanem minden bizonnyal hozzánk iratod be a gyermekedet, akkor töltsd ki a jelentkezési lapunkat.
  Évről-évre új tagokkal bővítjük közösségünket. Idén elsősorban azon családok jelentkezését várjuk, akik évet ismétlő nagycsoportos óvodást, leendő elsőst, vagy másodikos gyermekeket nevelnek és akik:

  • hozzánk hasonlóan gondolkodnak a világ működéséről, az alapvető értékekről és a boldogságról,
  • úgy vélik, a XXI. századi ismeretanyag átadása mellett a  népi hagyományaink ápolására is időt és energiát kell szánni,
  • szerint a tanulás alapvetően nem kötelesség, sokkal inkább egy izgalmas kaland,
  • számára fontos, hogy a gyermekük stabil matematikai-logikai kompetenciával és hatékony idegennyelvi tudással rendelkezzen,
  • demokratikus környezetben nevelik gyermeküket,
  • felelős, a saját tetteiért felelősséget vállaló attitűdre bátorítják gyermeküket és ehhez hasonló mintául szolgálnak számukra,
  • szerint is kiemelten fontos, hogy gyermekük inspiráló, szeretetteljes légkörben töltse a mindennapjait.

A jelentkezési lap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a felvételi eljárás további részleteit.

Várunk szeretettel!