Beiratkozás

Általános iskolás, elsős – másodikos osztály indul

2018. szeptemberétől elindítjuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.


Tájékozódj

Szeretnénk, ha a beiratkozás előtt nem maradnának benned nyitott kérdések. Olvass el mindent a honlapunkon, és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz.

Idén már nem tartunk több szülői tájékoztatót, de szívesen találkozunk veled személyesen. Ezen kívül bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt is, mindig szívesen válaszolunk.


Töltsd ki a jelentkezési lapot május 6-ig

A beiratkozási folyamat a jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét, ami tulajdonképpen egyfajta helyfoglalás. A gyermekednek ugyanis nem kell felvételiznie hozzánk, a jelentkezési lapokat érkezési sorrendben dolgozzuk fel, a csoport maximális létszáma 15 fő.

Ide kattintva töltheted ki a jelentkezési lapot.


Ismerkedés a többi családdal

Mielőbb felvesszük veled és a többi családdal a kapcsolatot és megkezdjük az ismerkedési folyamatot. A személyes találkozások és beszélgetések célja, hogy kölcsönösen megismerhessük egymást.

Május 6-án például kirándulást szervezünk azon családok számára, akik már jelentkeztek hozzánk. Itt jelen lesz a leendő tanítónéni, és azok a segítők is, akik a jövőben aktívan kísérik majd a tanulócsoport életét.


Induló csoportok kihirdetése május 7-én

Az egésznapos program esetében 6-8 fő a minimum létszám. Csak akkor indítjuk el a csoportot, ha minimum ennyi jelentkezési lap már beérkezett hozzánk. Erről legkésőbb 2018. május 7-én tájékoztatunk.


Első 2 havi tandíj befizetése

A tandíj pontos összegét a jelentkezők számának figyelembe vételével számoljuk ki. Várhatóan 75.000 – 90.000 forintos összeggel kell számolnod havonta, mely összeg 12 hónapon keresztül fizetendő.

Az első két havi (szeptemberi és októberi) tandíj befizetése 2018. május 20-ig lesz esedékes. A jelentkezés lemondása esetén az összeget nem tudjuk visszatéríteni.


Családtábor

Augusztus végén 2-3 napos családi gólyatábort szervezünk.