Beiratkozás

Általános iskolás, elsős – másodikos osztály indul

2018. szeptemberétől elindítjuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.


Tájékozódj

Szeretnénk, ha a beiratkozás előtt nem maradnának benned nyitott kérdések. Olvass el mindent a honlapunkon, és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz.

Idén már nem tartunk több szülői tájékoztatót, de szívesen találkozunk veled személyesen. Ezen kívül bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt is, mindig szívesen válaszolunk.


Töltsd ki a jelentkezési lapot június 31-ig

A beiratkozási folyamat a jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét, ami tulajdonképpen egyfajta helyfoglalás. A gyermekednek ugyanis nem kell felvételiznie hozzánk, a jelentkezési lapokat érkezési sorrendben dolgozzuk fel, a csoport maximális létszáma 15 fő.

Ide kattintva töltheted ki a jelentkezési lapot.


Ismerkedés a többi családdal

Mielőbb felvesszük veled és a többi családdal a kapcsolatot és megkezdjük az ismerkedési folyamatot. A személyes találkozások és beszélgetések célja, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. A Szabadka utca 18. sz. alatt lévő Spektrum-TÉR a jelenlegi törzshelyünk, ahol szívesen látunk egy finom kávéra!


Első 2 havi tandíj befizetése

A tandíj pontos összegét a jelentkezők számának figyelembe vételével számoljuk ki. Várhatóan 90.000 forintos összeggel kell számolnod havonta, mely összeg 12 hónapon keresztül fizetendő.

Az első két havi (szeptemberi és októberi) tandíj befizetése 2018. július 2-ig lesz esedékes. A jelentkezés lemondása esetén az összeget nem tudjuk visszatéríteni.


Családtábor

Augusztus végén 2 napos családi gólyatábort szervezünk.