Beiratkozás

a 2018. szeptemberében induló, egésznapos, iskolahelyettesítő tanulócsoportunkba


Általános iskolás, első osztály indul

2018. szeptemberétől elindítjuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.


Tájékozódj

Szeretnénk, ha a beiratkozás előtt nem maradnának benned nyitott kérdések. Olvass el mindent a honlapunkon, és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz. Gyere el az eseményeinkre, hogy személyesen is találkozhassunk, beszélgethessünk veled. Bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt, mindig szívesen válaszolunk. A “BESZÉLGESSÜNK!”-programsorozatunkat kifejezetten neked ajánljuk!


Töltsd ki a jelentkezési lapot

A Spektrumba történő beiratkozási folyamat a jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét, ami tulajdonképpen egyfajta helyfoglalás. A gyermekednek ugyanis nem kell felvételiznie hozzánk, a jelentkezési lapokat érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Ide kattintva töltheted ki a jelentkezési lapot.


Induló csoportok kihirdetése május 1-ig

Az egésznapos program esetében 10 fő a minimum létszám. Csak akkor indítjuk el a csoportot, ha minimum ennyi jelentkezési lap már beérkezett hozzánk. Erről legkésőbb 2018. május 1-én tájékoztatunk téged itt, a honlapunkon. Ha a jelentkezéskor megadod az e-mail-címedet is, akkor levélben vesszük fel veled a kapcsolatot és ott informálunk a további teendőidről.


Ismerkedés a többi családdal

Mielőbb felvesszük veled és a többi családdal a kapcsolatot és megkezdjük az ismerkedési folyamatot. A személyes találkozások és beszélgetések célja, hogy kölcsönösen megismerhessük egymást.


Első havi tandíj befizetése

Az első havi tandíj befizetése 2018. május 20-ig lesz esedékes.


Folyamatos kapcsolattartás

Segítünk a családoknak a magántanulói igény benyújtásával kapcsolatos ügyintézésben, valamit az iskoláknak a dokumentum befogadásával járó további teendők intézésében.


Családtábor

Augusztus végén 3-4 napos családtábort szervezünk, ahol várjuk a Spektrumos gyermekeket és családjaikat. Ennek a hosszú hétvégének az elsődleges célja a közösségi kapcsolatok további mélyítése: minőségi időt tölthetsz el a pedagógusainkkal, bepillanthatsz a módszereinkbe és kapcsolatot építhetsz a többi családdal.


Délutáni elfoglaltságot keresel gyermekednek?

Válogass a délutáni foglalkozásaink és a közösségépítő programaink közül!