Beiratkozás

Általános iskolás, elsős – másodikos osztály indul

2018. szeptemberétől elindítjuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.


Tájékozódj

Szeretnénk, ha a beiratkozás előtt nem maradnának benned nyitott kérdések. Olvass el mindent a honlapunkon, és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz. Gyere el az eseményeinkre, hogy személyesen is találkozhassunk, beszélgethessünk veled. Bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt, mindig szívesen válaszolunk.

Legközelebbi szülői tájékoztatónkat február 23-án tartjuk.


Töltsd ki a jelentkezési lapot április 27-ig

A beiratkozási folyamat a jelentkezési lap kitöltésével veszi kezdetét, ami tulajdonképpen egyfajta helyfoglalás. A gyermekednek ugyanis nem kell felvételiznie hozzánk, a jelentkezési lapokat érkezési sorrendben dolgozzuk fel, a csoport maximális létszáma 15 fő.

Ide kattintva töltheted ki a jelentkezési lapot.


Ismerkedés a többi családdal

Mielőbb felvesszük veled és a többi családdal a kapcsolatot és megkezdjük az ismerkedési folyamatot. A személyes találkozások és beszélgetések célja, hogy kölcsönösen megismerhessük egymást.

Áprilisban például kirándulást szervezünk azon családok számára, akik már jelentkeztek hozzánk.


Induló csoportok kihirdetése május 2-án

Az egésznapos program esetében 6-8 fő a minimum létszám. Csak akkor indítjuk el a csoportot, ha minimum ennyi jelentkezési lap már beérkezett hozzánk. Erről legkésőbb 2018. május 2-án tájékoztatunk.


Első 2 havi tandíj befizetése

Az első két havi tandíj befizetése 2018. május 20-ig lesz esedékes. A jelentkezés lemondása esetén az összeget nem tudjuk visszatéríteni.


Családtábor

Augusztus végén 2-3 napos családi gólyatábort szervezünk.