Spektrum-Programok

Mindenki tehetséges valamiben, éppen ezért kulcsfontosságú, hogy időben felismerjük és fejlesszük a gyermek erősségeit. Spektrum-Programjaink gondos kutató-, illetve szakmai munka eredményeként, a gyermek életkori sajátosságait figyelembe véve jönnek létre.  A helyes önismeret kialakítására törekszünk, hiszen ez vezet el a sikeres és boldog élethez.

/Kép forrása/

  • Coachok és pszichológusok közreműködésvel nyomonkövetjük a gyermekek személyiségfejlődését: viselkedésüket, motivációjukat, gondolkodásukat és kulcskompetenciáikat.
  • Szupervíziós technikával megtanítjuk őket a saját teljesítményeik értékelésére, erősségeik felismerésére és tudatosítására.

Örömmel veszünk részt a hazánkban és külföldön is elismert programokban (pl.: KIVA program, Szociolpoly), valamint a sokszínűséget tartjuk szem előtt akkor is, amikor a tanuláshoz felhasznált eszközeinket összeválogatjuk (pl.: Montessori játékok, IT-eszközök, társasjátékok).

Célunk, hogy a fiatalok a helyes önismeretnek köszönhetően magabiztosak legyenek, a pályaválasztáskor tudatosan forduljanak a reálisan kitűzött, ugyanakkor kihívásokkal teli céljaik felé. Mentorprogramunknak köszönhetően már a pályaválasztás előtt bepillantást nyernek a számukra vonzó szakterületek gyakorlóinak életébe. Ezáltal reális képet kapnak a jövőjüket illetően.

Hosszútávú céljaink között szerepel, hogy az egyes programok moduljai más oktatási intézmények számára is adaptálhatóak legyenek.


Kövesd a tevékenységünket!

Értesülj elsőként a legfrissebb programjainkról, kövess bennünket a facebookon!

Spektrum facebook-oldal >>

Spektrum-TÉR facebook-oldal >>