Beiratkozás a dunakeszi csoportba

2018. szeptemberében elindítottuk az egésznapos tanulócsoportunkat, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.  Tanulócsoportunkban egymáshoz közeli életkorú gyermekek tanulnak együtt, jelenleg nagycsoportot ismétlő óvodások és első osztályos iskolások.

A 2019/2020-as tanévre elsősorban a nagycsoportot ismétlő óvodások, illetve a leendő első és második osztályos gyermeket nevelő családok jelentkezését várjuk. Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő közösség tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!


Beiratkozás a 2019/2020-as tanévre

Március 31-ig: jelentkezési lap

 1. Ismerd meg a virtuális arcunkat! Olvass el mindent a honlapunkon és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz! Ha kérdésed van, ne tartsd magadban! Bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt is, mindig szívesen válaszolunk.
 2. Találkozz velünk személyesen! Az alábbi eseményeink regisztrációkötelesek.
  • Beszélgess velünk: Idén több szülői beszélgetést is tartunk, ahol találkozhatsz a kiváló szakmai csapatunk összes tagjával.  Friss információkért kövesd a facebook-oldalunkat.
  • Látogass el hozzánk: Nyílt napot nem tartunk, mert nem hiszünk benne. Kíváncsi vagy rá, hogy telnek a mindennapjaink? Jelentkezz be és gyere el hozzánk február 11. és Március 29. között!
 3. Töltsd ki a jelentkezési lapot 2019. március 31-ig! H úgy érzed, meg van köztünk az összhang és nem csak szívesen, hanem minden bizonnyal hozzánk iratod be a gyermekedet, akkor töltsd ki a jelentkezési lapunkat.
  Évről-évre új tagokkal bővítjük közösségünket. Idén elsősorban azon családok jelentkezését várjuk, akik évet ismétlő nagycsoportos óvodást, leendő elsőst, vagy másodikos gyermekeket nevelnek és akik:

  • hozzánk hasonlóan gondolkodnak a világ működéséről, az alapvető értékekről és a boldogságról,
  • úgy vélik, a XXI. századi ismeretanyag átadása mellett a  népi hagyományaink ápolására is időt és energiát kell szánni,
  • szerint a tanulás alapvetően nem kötelesség, sokkal inkább egy izgalmas kaland,
  • számára fontos, hogy a gyermekük stabil matematikai-logikai kompetenciával és hatékony idegennyelvi tudással rendelkezzen,
  • demokratikus környezetben nevelik gyermeküket,
  • felelős, a saját tetteiért felelősséget vállaló attitűdre bátorítják gyermeküket és ehhez hasonló mintául szolgálnak számukra,
  • szerint is kiemelten fontos, hogy gyermekük inspiráló, szeretetteljes légkörben töltse a mindennapjait.A jelentkezési lap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a felvételi eljárás további részleteit.

Április első két hete: családi kérdőív, személyes egyeztetés

Április végén: próbahét

A próbahét célja, hogy a gyermekek megismerjék egymást és a szakmai csapatunk tagjait, valamint képet kapjunk a szeptembertől várható csoportdinamikáról. A próbahéten való részvétel nem jelent automatikus felvételt a tanulócsoportunkba! Csak olyan gyermeket tudunk fogadni, aki extra pedagógus / szakember jelenléte nélkül is integrálható a csoportunkba.

Május 15-ig: 2 havi tandíj befizetése

A két havi (júliusi, augusztusi)  tandíj mintegy foglalóként szolgál, és a jelentkezés visszamondását követően nem jár vissza. A következő tandíj befizetése szeptember elején lesz esedékes.


Ha bármi kérdésed van a beiratkozási folyamatunkról, keress bennünket bizalommal továbbra is!

Kapcsolattartó:
Kara Edina / +36308134020
Szabó Viktória / +36205977656