Beiratkozás a velencei csoportba

kep11

2019. szeptemberében elindítottuk tanulócsoportunkat Velencén, ahol a gyermekek az általunk megalkotott ideális tanulási környezetben tölthetik a mindennapjaikat.

A 2020/21-es tanévre elsősorban a leendő első, második és harmadik osztályos gyermeket nevelő családok jelentkezését várjuk. Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő közösség tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!

Velencei tanulócsoportunk helyszíne: a Gólya Villapark.

Egy hagyományos általános iskolából áthozhatom a gyermekemet?

Részünkről ennek semmi akadálya nincsen. Mivel mi is az állami kerettanterv követelményrendszere szerint haladunk, bármikor csatlakozhat hozzánk olyan gyermek, aki az iskolát az állami rendszerben kezdte meg. Személyközpontú hozzáállásunknak, elhivatott pedagógusainknak és a színes módszertani repertoárunknak köszönhetően megtaláljuk a közös hangot a gyermekkel és támogatjuk a csoportba történő beilleszkedését. Az elvesztett tanulási motivációt újraépítjük és folyamatosan ápoljuk. Az átjelentkezést csupán a maximális létszám korlátozhatja, ami csoportonként 15 főt jelent.


Beiratkozás a 2020/21-es tanévre

Március 22-ig: jelentkezési lap

 1. Ismerd meg a virtuális arcunkat! Olvass el mindent a honlapunkon és csatlakozz a facabook-közösségünkhöz! Ha kérdésed van, ne tartsd magadban! Bármikor felhívhatsz bennünket, vagy írhatsz nekünk emailt is, mindig szívesen válaszolunk.
 2. Találkozz velünk személyesen! Az alábbi eseményeink regisztrációkötelesek.
  • Beszélgess velünk: Március 3-án  szülői beszélgetést tartunk, ahol találkozhatsz szakmai csapatunk tagjaival.  Friss információkért kövesd a facebook-oldalunkat.
  • Látogass el hozzánk: Február 14-én Farsangi sütivásárt és nyíltnapot tartunk 15:00-19:00 óráig.
 3. Töltsd ki a jelentkezési lapot 2020. március 22-ig! H úgy érzed, meg van köztünk az összhang és nem csak szívesen, hanem minden bizonnyal hozzánk iratod be a gyermekedet, akkor töltsd ki a jelentkezési lapunkat.
  Évről-évre új tagokkal bővítjük közösségünket. Idén elsősorban azon családok jelentkezését várjuk, akik leendő elsőst, másodikos vagy harmadikos gyermekeket nevelnek és akik:

  • hozzánk hasonlóan gondolkodnak a világ működéséről, az alapvető értékekről és a boldogságról,
  • szerint a tanulás alapvetően nem kötelesség, sokkal inkább egy izgalmas kaland,
  • számára fontos, hogy a gyermekük stabil matematikai-logikai kompetenciával és hatékony idegennyelvi tudással rendelkezzen,
  • demokratikus környezetben nevelik gyermeküket,
  • felelős, a saját tetteiért felelősséget vállaló attitűdre bátorítják gyermeküket és ehhez hasonló mintául szolgálnak számukra,
  • szerint is kiemelten fontos, hogy gyermekük inspiráló, szeretetteljes légkörben töltse a mindennapjait.A jelentkezési lap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a felvételi eljárás további részleteit.

A jelentkezési lap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot és átbeszéljük a felvételi eljárás további részleteit.

Március vége: családi kérdőív, személyes egyeztetés

Március 30 – április 3: próbahét

A próbahét olyan mint egy izgalmas napközis tábor, melynek célja, hogy a gyermekek megismerjék egymást és a szakmai csapatunk tagjait, valamint képet kapjunk a szeptembertől várható csoportdinamikáról. A próbahéten való részvétel minden jelentkező számára kötelező, azonban nem jelent automatikus felvételt a tanulócsoportunkba! Csak olyan gyermeket tudunk fogadni, aki extra pedagógus / szakember jelenléte nélkül is integrálható a csoportunkba.

Április 30-ig: 2 havi tandíj befizetése

A két havi (júliusi, augusztusi)  tandíj mintegy foglalóként szolgál, és a jelentkezés visszamondását követően nem jár vissza. A következő tandíj befizetése szeptember elején lesz esedékes.


Ha bármi kérdésed van a beiratkozási folyamatunkról, keress bennünket bizalommal továbbra is!

Szülői Kapcsolattartó:

Bakonyi Andrea / +36305161784

Szabó Viktória / +36205977656