Tevékenység

Olyan gyermekeket nevelünk, akik otthonosan, magabiztosan, kiegyensúlyozottan és céltudatosan mozognak az őket körülvevő világban.

Innovatív tanulási környezeteket alkotunk a 0-19 éves korú gyermekek számára, melyben végigkísérjük a személyiségük fejlődését és teljes mértékben igazodunk testi és lelki változásaikhoz. A gyermekek egyéni ütemben, érdeklődésüknek megfelelően fejlődhetnek.


2017-2018

A tavalyi évben megnyitottuk a Spektrum-TÉR közösségi teret, ahol színvonalas programokat és tematikus délutáni foglalkozásokat szerveztünk:

  • “Babakávé” alkalmainkra házi süteménnyel és isteni kávéval vártuk a környékbeli kisgyermekes anyukákat.
  • “Mesedráma” foglalkozásainkon az óvodás korosztállyal kalandoztunk a mesék izgalmas világában.
  • “LEGO-robotika” műhelyünk egyedülálló volt a környéken. A programozással ismerkedő kiskamasz csapat minden héten három órán keresztül dolgozott együtt egy közös projekten.
  • “DiafilmEST” délutánjainkon diafilmvetítő segítségével meséltünk a gyerekeknek és az eseményt egy közös játékkal zártuk le.
  • Egyéb, közösségi programokat szerveztünk: jótékonysági sütivásárt szerveztünk, papírból készítettünk világító mézeskalácsházikót és egy kupacnyi gyerek közreműködésével szétütöttük a (s.k.) tradícionális, édességekkel teli pinatat!


2018 -től

Szeptembertől egésznapos, kislétszámú tanulócsoportot indítunk az általános iskolát kezdő magántanulók számára.


Kövesd a tevékenységünket!

Értesülj elsőként a legfrissebb programjainkról, kövess bennünket a facebookon!